Onderzoek


Kwartierstaat schemaBent u benieuwd naar uw ‘verborgen verleden’, wilt u weten wie uw voorouders waren? Of heeft u zelf onderzoek gedaan en heeft u hulp nodig? Ik kan u helpen.

Uw voorouders

Wilt u weten wie uw voorouders waren dan kan ik daar onderzoek voor u naar doen.

Soorten onderzoek:

  • kwartierstaat, dit is een overzicht van ouders, grootouders, overgrootouders etc. Iedere generatie verdubbelt het aantal voorouders: twee ouders, vier grootouders etc. Hiermee ga ik waar mogelijk vijf generaties terug tot ca. 1811;
  • stamreeks, dit is een overzicht van de voorouders via de mannelijke of vrouwelijke lijn. Waar mogelijk 7 generaties terug tot ca. 1750.

U krijgt de onderzoeksresultaten als PDF-bestand per mail, eventueel op papier. Ook is het mogelijk de onderzoeksresultaten professioneel op te laten maken en te laten drukken.

Beperking: onderzoek is mogelijk van voorouders/personen binnen de huidige landsgrenzen van Nederland en is afhankelijk van de beschikbare gegevens.

Verder terug, meer generaties, buiten Nederland is ook mogelijk in overleg na offerte (afhankelijk van onderzoeksresultaten).

Als u mij een berichtje stuurt met daarin de informatie die u al heeft, dan krijgt u van mij bericht terug met een vrijblijvende opgave van de kosten.

Hulp bij onderzoek

Als u zelf bezig bent met genealogisch onderzoek en u heeft hulp nodig, dan kunt u ook bij mij terecht. Leg mij vrijblijvend uw vraag voor en ik kijk wat ik voor u kan doen.

Daarnaast kan ik voor u onderzoek doen in archieven van de noordelijke provincies (Tresoar in Leeuwarden, Groninger Archieven, Drents Archief of het Historisch Centrum Overijssel). Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie.