Over deze site


Op deze site kunt u allerlei informatie over genealogie vinden. U kunt hier onderzoeksresultaten vinden, maar ook tips en nieuws over genealogie. Als u nieuwsgierig bent naar uw ‘verborgen verleden’ kunt u onderzoek laten doen naar uw voorouders.

Webmaster van deze site is Arjanne van Zwol. Zij is in 1992 begonnen met genealogisch onderzoek naar haar eigen voorouders en voorouders van anderen.

 

 

DISCLAIMER

De informatie op deze website is met zorg door mij samengesteld. Ik probeer de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te houden, maar het blijft altijd mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is.

Tevens is niet toegestaan de op deze website aanwezige gegevens te gebruiken voor commerciële doeleinden. Gebruik voor genealogische doeleinden zonder winstoogmerk is uiteraard wel toegestaan.

Indien u op grond van de wet op de privacy meent dat er gegevens van deze website verwijderd moeten worden, kunt u dit melden via de menuoptie Contact